27 Eylül 2011 Salı

Sana..


Yazdıklarımı hiç okumadın ya da bana belli etmedin. Zaten hep öyle değil misin şımarırım diye bana çoğu duygunu göstermezsin.  Ama bilirim ki seversin beni değil mi? Hala şaşırım biz iki zıt karakter bunca yıldır nasıl  birlikteyiz diye.. Sen deli dolu yerinde duramayan, bense huysuz bir cadı oldum hep.. Zaten hep bu huysuzluğum yüzümden herkes hep seni daha çok sevmedi mi? Sevdi ama kimse seni benim kadar çok sevmedi, sevemezde!! Ama o liseli kızken bu kadar huysuz değildim sanırım? Hayat mı yordu da ben bu kadar huysuzlaştım?  Bilinmez.. Ama bildiğim birşey var o da karlar altında elini tuttuğum ilk gün biliryordum seninle aynı yolda yürüyeceğimi... Acı tatlı ne çok şeyi paylaştık birlikte.. Birlikte çocuk olduk, birlikte büyüdük biz.. Hayata birlikte adım attık! Sen benim hep ilklerim oldun. On yıl oldu birlikteyiz, bugün de tam iki yıl oldu aynı yastığa baş koyuyoruz.. Umarım saçlarımıza ak düştüğünde de birbimize bu denli bağlı oluruz.. Aynı bu resimdeki gibi yaşlanmak dileğiyle bitanem..

4 yorum:

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

cnm yıldonumunuz kutlu olsun, aşkınız hiç solmasın.. sizin hikayenzi de bizim ki gibi, bir kayranız elsik. ama aceleye gerek yok:)

Tully dedi ki...

Teşekkür ederim canım, evet bi Kayra eksik benimki çok istiyorda ben isteksizim:) Dediğin gibi aceleye gerek yok biraz daha zamanı var diyorum:)

laleninbahcesi dedi ki...

hep çok sevdiğiniz kahve keyfinde ve çok sevdiğiniz tatlılar tadında olsun birlikteliğiniz...

Tully dedi ki...

Lalenin bahçesi-Çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için..İnanın çok mutlu oldum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...