25 Ağustos 2011 Perşembe

Bayram Planları..

 Bu bayram için daha bilmem kaç ay öncesinden şu kadar gün tatil olursa şunu yaparım, bu kadar gün olursa bunu yaparım diye planlar yapan ben denizin malesef ki hayalleri suya düştü:( Bir şeyi kırk kere söylersen olur derlerdi de inanmazdım. Evet istediğim oldu ve bu bayram tatili bizim şirket için de 9 gün tatile kavuştu. Yalnız hesaba katmadığımız başka şeyler de olabiliyormuş bu hayatta.. Sağlık! Sağlınız elden gidince ne yazıkki tüm yaptığınız planların ve kurduğunuz hayellerin hiçbir önemi kalmıyor..Eşimin talihsiz mi diyelim nazar mı diyelim bilemedim ekmek keserken parmağını kestiği için 20 gündür komple kolu alçıdaydı. İnsan nasıl olurda ekmek keserken komple parmağını doğrayabiliyor ben anlayamadım millet nasıl anlasın değil mi? İlk gördüklerinde nedense herkeste bir inanama durumu var çünkü.. Neyse efendim pazartesi günü dikişleri alınacak ve alıçadan çıkacak diye sevinen sevgili eşim 6 haftalık sürecek alçıdan beter (plastik ater dedikleri)bir işkenceye mağruz kalacağını duyunca ne yapacağını bilemedi. Bunun yanında hergün hastanelere gidip fizik tedavi yaptırması da cabası. Nitekim kendisi az biraz hiperaktif olup bu kolu 6 hafta boyunca hiç hareket ettirmeden nası duracağını kara kara düşünmekte.. Düşünmekle kalmayıp kızgın bir boğa gibi burnundan dumanlar çıkarmakta.. Şimdi ben ona mı üzüleyim yoksa kendime mi üzüleyim bilemedim. Meğerse benim koca oğlanın hastalığı çok beter oluyormuş! Neyseki allah daha beterinden korudu..Herşeyin başı sağlık diyerek benim yan gelip yatma hayellerini başka bahara erteledik..

  Şimdi bu 9 günlük bu tatilde böyle bir Termal ve Spa merkezine gidip yan gelip yatma hayalleri kuran ben deniz için bayram tatili şöyle olacak..


Yeni başladığım Dexter Serisinin kalan son 2 sezonunu bitirmek..

Okunması gereken  birikmiş kitaplarımı bitirmek (En azından bitirmeyi umuyorum):))..


 Birikmiş ütülerimi bitirmek.. Allahım bu nası bir eziyettir yaa..Bir peri gelse bir dokunuşla bütün ütüleri bitiriverse,ne güzel birşey olurdu değil mi:))



 Burnundan dumanlar çıkan sinirli ve sabırsız bir koca oğlanı sevimli ve sürekli pozitif bir hasta bakıcı olarak katlanmak..


Bolca uyumak....



Ve umuyorum ki en azından bütün bunları sevimli evimde dış etkenlerin beni rahat bırakması dahilinde gerçekleştirebilirim..



4 yorum:

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun...dexter harika bir seçim olmuş bu arada (coraline ben bu arada) google kabul etmedi :(

tully dedi ki...

Teşekkür ederim Coraline..Dexter'a ben biraz geç kalmışım ama yolun neresinden dönsen kardır değil mi?Normalde kesip biçilen şeyler izlemeyi sevmiyorum ama bu çok heyecanlı ve izlemesi bir o kadar keyifli bir dizi:)

Özlem ( hayattanizler.blogspot.com ) dedi ki...

Ütü için düşüncelerimiz aynı, keşek olsa öyle bir ütü perisi:)
İYi bayramalr şimdiden...

tully dedi ki...

:))Aslında bütün ev işlerini sevmiyorum ama..Sana da şimdiden iyi bayramlar Özlem..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...