25 Eylül 2012 Salı

ARAF


Eylül'ün gelmesiyle yavaş yavaş bizim için de film sezonu açılmış oldu.  Sezonun ilk açılışını bir Türk Filmiyle yapalım dedik ama Araf beni hayal kırıklığına uğrattı. Oysaki Venedik Film Festivaline katılmış olması beni çok heyecanlandırmıştı...

Konu olarak bildiğimiz sıradan ''Türk Filmi''. Sevgilisi olan kız gider koca adama aşık olur , ondan hamile kalır filan... Bizim oralarda buna da ''Kız aklı kaz aklı'' diye bir tabirde bulunulur. Filmin kamera çekimlerine, görsel sunumlarına hayran kaldım orası ayrı da izlemek isteyen olursa yazık boşuna paranızı harcamayın.

Kısacası hiç beğenmedim.
Zaten film esnasında millet o kadar sıkıldı ki en sonunda eşimle ben ve bir başka çift kaldı koskoca salonda.

11 yorum:

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Ben zaten bu festival filmlerine bi onyargiliyim. Ya ben kitim anlamiyorum ya da gercekten festival filmlerinin sıkıcı olmasi gibi kriterleri var.
Yine de bi merak etmistim. İyi ki yazmissin canim

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

ayyy ne iyi oldu bunu yazman, ben de düşünüyodum gitsek mi gitmesek mi... hıııh gitmicem işte :p

Düş Kızı dedi ki...

Venedik Film Festivaline katılmış olmasına rağmen güzel değil demek...
Sanırım dediğin gibi görselliğidir belki cezbeden?

Tully dedi ki...

Damalacım; bu konularda bende aynı senin gibiyim. Bende gitmeyi düşünen varsa yazık etmesin hem zamanına hem parasına diye yazayım dedim:)

Tully dedi ki...

Hamidecim; zaten film bi sene sonra filan TV'ye düşer hatta inernetten bile izlenebiliyo artık, boşver daha ii filmeler vardır izlenecek;))

Tully dedi ki...

Düşkızı; valla bende pek anlayamadım işte bi merak gidelim dedikte çok skıcıydı:((

Eren dedi ki...

Tully'cim uyarın için teşekkürler:)) ben de Üç Maymun'u seyrettiğimde aynen senin gibi hissetmiştim:) Yeşim Ustaoğlu iyi bir yönetmen ama görselliğin güzel olması çoğu zaman filmi ziletmeye yetmiyor, sevgiler:)

tedii.84 dedi ki...

Bende gitmeyi düşünüyordum, bunu belirttiğin çok iyi oldu ;)

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Yorumunu okumadan gitme gafletinde bulunduk ve eşim de ben de çok sıkıldık, yarısında çıktık ki hiç sevmem böyle yapmayı,içten içe acaba sonunda bir gelişme olacak mı diye de tedirgindim ama gerçekten yönetmen beni de hayal kırıklığına uğrattı:(oysa ki diğer filmlerini çok beğenmiştim.

deniz saatçioğlu dedi ki...

Hiç iyi olmasını beklemiyordum zaten. Belli yönetmenler dışında Türk film ve dizilerinden umudumu çoktan kestim ben. Hazır Filmekimi varken, ona gitmek lazım bu hafta asıl.

denizsaatcioglu.blogspot.com

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

şahsen merak ediyordum.://

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...