14 Mayıs 2012 Pazartesi

Tatilden Görüntüler-Part1

Bazen hayatın yoğunluğundan kaçıp kurtulmak isteriz.  Kendimizle başbaşa olmak sadece yemyeşil doğanın ve kuş seslerinin bize eşlik ettiği bir yere gitmek bize en iyi gelen şeyler arasındadır...23 Nisan da kısacık bir fırsat yakalıdım bunu yapabilmek için... Hem eşimin doğum gününü de başbaşa kutlama fırsatı bulmuşken bu fırsat kaçmazdı:))   Ama geldikten sonra yoğunluktan fotoğraflara bile bakamadım:( İş yerinden kimi düğün izninde kiminin de annesinin ameliyatı dolayısı ile işlerle bir başıma kala kaldım.

Henüz tüm fotoğrafları toparlayamadım ama nedense bir kaç fotoğraf koymak istedim, üşengençlikten devamı da gelmeyebilir:))


Bende bu yol hiç bitmesin isteği uyandırıyor nedense... Sonsuza kadar gidebilirim:))


 
Bazı postlarımda bahsetmişimdir Bulgaristan göçmeni olduğumu  ama üniversiteyi orada okuduğumdan bahsettim mi bilmiyorum. Oradayken bir an önce yerime yurduma dönme isteği içerisindeydim ama şimdi zaman zaman orasının sakinliğini çok özlüyorum. Velingrad Bulgarıstan'nın kaplıcaları ile ünlü ufak bir kasabası ama şimdilerde başkent Sofia sosyetesinin en uğrak SPA merkezlerinden biri oldu. Kaldı ki ben sosyete diyorum ama orada ödeyeceğiniz fiyat iki kişi için burada ödeyeceğiniz kişi başı bir gecelik fiyatın yarısı...


''Maxi'' Velingrad'ın en iyi SPA otellerinden birisidir.  


Odamızın balkonundan görünen mazara... Kimine göre gencecik yaşta buraya mı gidilir diye bir düşünce var ama ben oradan döndükten sonra kuş gibi hissediyorum kendimi.


7 yorum:

Eren dedi ki...

Tullyciğim süper bir yermiş burası, fiyatı beni oldukça cezbetti, tatil alternatiflerimin arasına yazıyorum burayı, paylaştığın için teşekkürler:)

Tully dedi ki...

Erencim kesinlikle tavsiye ederim insan o kadar rahatlıyor ki anlatamam:))

FıstıklıTombi dedi ki...

vallahi genç menç benimde tercihim orası olurdu..
mis mis...

Tully dedi ki...

Di mi ama Darlam:))

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

süper yaaa çok güzel yerler hakikaten "tatil" olur burada zaman geçirmek :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

ya her giden aynı seyi soyluyor. bir de ben gidebilsem..

Tully dedi ki...

Aysuncum sakinliği doğal ortamı seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim, ben çok seviyorum orasını.
Sevgilerle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...