15 Şubat 2012 Çarşamba

Marilyn ile Bir Hafta

Hiç sarışın olmadım olamam da ama bu kadın bende sarışın olma isteği uyandırıyor. Nası duru bir ten, nasıl bir güzellik anlamadım gitti. Biz insansak onun ne olduğunu biri bana lütfen anlatsın. Nitekim filmi sevgili eşimin seçmesinden de anlamam  lazımdı değil mi:) Bu filmi neden izlersiniz? Bu film sadece Marilyn'i görmek, tanımak acaba gerçekten benziyor mu diye gidilecek bir film olabilir. Ama izledikten sonra içinize dokunan bir sürü ayrıntıyla tanışıyorsunuz. Hayatından kesitler sunan; girdiği bunlımları, mızmızlanmalarını ufacıkta olsa bize gösteren bir film olmuş. Kendimce tek kusurlu tarafı koskoca Merilyn'i bir haftaya sığdırmaları olmuş. Keşke hayatından daha çok bölümler izleyebilseydim demeden edemedim. Mesela  Kennedy'i de biraz filme katabilirlermiş, ya da ölüm sebebini filan... Ben hala meraktayım çünkü:( Neyse ben yine de filmi izlerken daldım gittim resmen... Ben gönlümü hayalimde düşündüğüm Marilyn'e mi yoksa Michelle Williams'a mı kaptırdığımı düşüne dururken  Michelle'in  bu role şıp diye oturduğunu gördüm. Yönetmenlik konusundan pek anladığım söynemez ama Simon Curtis'in ilk film deneyimiymiş. Bence gayet başarılı bir iş çıkarmış Simoncuk. Sadece Marilyn'i bize tekrar hatırlattığı için bile alkışı hak ediyor doğrusu...


5 yorum:

Eren dedi ki...

Filmi izlemedim ama Marilyn'in hayatıyla ilgili bahsettiğin konuları ben de merak ediyorum:) bu arada fotoğraftaki poz da çok hoş..:)

Tully dedi ki...

İzledikten sonra pişmanlık duymayacağın bir film olur, ve evet bu resmi bende çok beğendim:) Onca resimden bunu seçtiğime göre:)

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Ben de göreceğim bu filmi, meraktayım:)
Paylaşım için teşekkürler...

Tully dedi ki...

Tavsiye ederim sıkılmayacağın ve zevkle izleyebilecegin bir film tercihi yapmış olursun..

Şükran dedi ki...

Blogunu bugün tesadüfen keşfe çıkmışken gördüm.Bundan böyle sık takip edebileceğim blogların arasındasınız.İşin içinde kahve varsa,kahve içmeyi seven biri varsa kendimden çok şey bulabileceğimi düşünüyorum.:-))Marilyn Moore hep merak ettiğim bir kadındır ,bunu da merak ettim;)
Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...