4 Kasım 2011 Cuma

Kış Bahçesi/Kristın HANNAH


Süper.Süper.Süper. Tek kelime ile harika bir kitaptı..Bittiğinde sanki rüyadaydım da rüyadan uyanmışım gibi afalladım. Öyle merakla, öyle ilgiyle okudum ki bitmesini istemediğim sayısı az olan kitaplarımın arasına girmeyi başarıdı. Bu Krisitin okuyucuyu kendisine bağlamayı kesinlikle biliyor. Bir önceki kitabı Ateş Böceği Yolu'da çok güzeldi. Ama bu öyle derin etkilediki beni, nasıl anlatılır hiç bilmiyorum.
Bu hikeye beni yer yer güldürdü, yer yer ağlattı ama en çok da düşündürdü. İki kız ve bir anne ve çok gözde bir baba...Güzel bir aşk.. Peki kitap nasıl devam ediyor? Sonunu kesinle tahmin edemediğiniz, güzel bir kurgu..
Hiç sevmem tabaklarda yarım bırakılan yiyecekleri, hiç sevmem gereksiz şımarıklıkları. Ama artık daha da dikkatli olacağım bir şeyi yemeyip bırakırken. Daha dikkatli olacağım insanlara ve sevdiklerime karşı. Çünkü onlar bugün yanımızda ama yarın sabah kalktığımızda yanımızda olmayabilirler de. Sevdiğim insana daha sıkı sarılacağım, daha çok sevgimi göstereceğim. Bu kitap öyle bir kitap ki, bana ne kadar şanslı olduğumu ve hayatın ne kadar  kısa olduğunu yüzüme tokat gibi çarptı.. Okudum, okudukça içim titredi ve hiç bitsin istemedim.
 Bu güzel sonbahar da hazır bayram için tatil  yaklaşırken alın bu kitabı ve kendinizi kaybedin. İçinizin ısınacağına ve huzurlu bir yolculuğa çıkacağınızı söyleyebilirim.

Bayramda buralarda olamayacağımdan şimdiden herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Sevdiklerinizle sıcacık bir bayram geçirmeniz dileğiyle..


3 yorum:

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Kış Bahçesi kitabı ilgimi çekti ,en çok da adı kış'la ilgili olduğundan olabilir:)
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,size de mutlu bayramlar...

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

kış bahçesi ateş böceği yolundan daha güzel fakat bu romanında ilk 200 sayfası çok sıkıcı ve durağandı. bu 200 sayfa tek başına kitap olacak uzunlukta.. hatta bırakmayı bile düşündüm.. ama sonradan heyecanlı ve ilgi çekici hale geldi de 200 sayfayı boşa okumamış oldum..

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

bu arada bıraktığınız yorumlara ve gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkürler sevgiler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...