29 Mart 2011 Salı

Doludolu bir haftasonu..

İnsan hayatını dolu dolu yaşayınca zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor. Hele ben ne zaman haftasonuydu ne zaman Salı oldu hala anlayamadım..
Bu haftasonu iş yerinden birkaç arkadaşın doğumgünlerinin yakın günlere denk gelmesiyle topluca bir yerlere gidelim dedik.Tercihimiz eski adıyla Fransız sokağı yeni adıyla Cezayir sokağındaki Beco'sdan yana oldu..
Ve biz gerçekten çok çok  memnun kaldık..Sürekli tazelenen mezeler ve canlı müzik gerçekten doyurucuydu..Artık ortamın samimiyetinden mi yoksa boşalan kadehlerin etkisinden mi bilinmez herkes tam anlamıyla kurtlarını döktü:)) İşte geceden bazı fotoğraflar..


Göz doyuran mezelerle masamız..


Eğlencenin dibine vurmuş olan arkadaşlarım...



Tabii böyle bir geceden sonra güneşli bir pazar sabahı diyemiycem çünkü kalktığımızda öğlen olmuştu..Güneşli bir günü görünce evde dururmuyuz tabii ki hayır:))Yolumuz  Balat'ta Haliç Sosyal Tesislerine düştü..Güzel manzarasına ve evimize yakın olduğundan burayı çok sık tercih ediyoruz. Fakat her zaman çok kalabalık ve eğer oturacak yer yoksa çok bekletiliyorsunuz, rezervasyon da kesinlikle yapmıyorlar:((



Doyurucu bir kahvaltı anca kendimize getirirdi bizi zaten:))


Deniz kenarında güzel bir yürüyüş..


Topkapı Sarayı ve Sultanahmet Camii..İnsan böyle güzellikleri görürde hiç mutlu olmaz mı? İnsan kendini nasıl da şanslı hissediyor, İstanbul'un büyüsüne kendimizi kaptırmamak elde değil...

Ama bu da kesmedi bizi:)) Kendimizi arkadaşlarımızın yanında okey oynarken bulduk:) Ve bize bu sıcak günde bizi serinleten bu milkshakeler eşlik etti..



Çok iştah açıcı görünüyorlar değil mi :))








3 yorum:

Mertör dedi ki...

Kahvaltı şahaneeee görünüyor :) sondaki milkshakelere ise diyecek söz yok. hahah, oturduğum yerden canım istedi valla hepsini :) afiyetler olsun :)

bu arada bu da benim blogum: http://lacivertojelikiz.blogspot.com

beklerim :)

SvGLove dedi ki...

Ooof ne kadar ozendim simdi, mezeli, calgili bir arkadas gecesine!
Istanbul'da yasamadigima bir kere daha uzuldum, gosterdiklerinden sonra:(

Tekrar hos geldin Tully;)

Tully dedi ki...

Teşekkür ederim kızlar bazen anların tadını çıkarmak gerek değil mi?

Sevgi sen gel senle de yaparız bir akşam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...