29 Temmuz 2011 Cuma

Yardım?

Arkadaşlar bana yazılan yorumlara cevap veremiyorum. Yorumu yazdıktan sonra kimlik seçin diyor, bende google hesabımı seçiyorum fakat benden takrar tekrar online giriş yapmamı istiyor. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Sorunu nasıl halledebilirim?

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Candan Erçetin Konseri...

Most Açık hava konserlerinin bu yılki açılışı Candan Erçetin ile başlamış oldu ve hayranı olduğum bu kadının benim için ilk olan konserine gitme şansı yakaladığım için kendi adıma çok mutlu oldum.. Yıllardır hayranı olduğum bu kadının sesi hem kulaklarımızın pasını sildi hemde ruhuma ilaç gibi geldi diyebilirim.. Candan Erçetin konserde üç farklı kıyafetle çıktı ve üç elbise de bence muhteşemdi..Sesi, duruşu ve kişiliğiyle Türkiye'ye ve biz gençlere örnek  bir sanatçı. İyi ki gitmişim iyi ki yakından canlı performansını dinleme fırsatı bulabilmişim.. Sırada konserden bulanık da olsa çekebildiğim fotoğraflar..Ne yazıkki çok fazla fotoğraf çekebilme şansı yakalayamadım yakalasam da görüntü çok kaliteli değil ne yazıkki:(


Erçetin Konser açılışını siyah, abartıdan uzak ve  bence çok asil olan bu kıyafetle yaptı..


Koser alanı hıca hınç doluydu..İnsanın bu kadar seveni olması kadar güzel bir duygu yoktur sanırım..


İkinci aradan sonra bu açık gri, kendine özgü bir stili yansıtan yine çok hoş olan bu elbiseyle çıktı biz ileyicilerinin karşısına..




Ve kapanışı bu elbiseyle yapan Candan Erçetin.. Tabii totğrafta pek gözükmese de ben en çok bu elbisesini beğendiğimi söyleyebilirim..
Ayrıca kendisi de rumeli kökenli olduğu için sanırım biz rumeli göçmenlerinin çektiği sıkıntılardan azıcık da olsa konserinde bahsetmesi beni daha bir mutlu etti..

Teşekkürler Candan Erçetin..Bize o güzel sesinle yaşattığın güzel o dakilar için...



22 Temmuz 2011 Cuma

Elif Şafak - İskender

Merhabalar Arkadaşlar,uzun zamandır buralarda değildim. Ama bazen insanın canı hiç birşey yapmak istemez sadece o anların tadını çıkarmak ister..Uzunca bir süreden sonra güzel bir tatil yapmak ve insanın en sevdikleri ile birlikte olması gerçekten muhteşem bir duygu..Hayatın normal rutininde zaten teknoloji ile sürekli haşır neşiriz..En azından tatil zamanında sevdiklerimize gerçekten hak ettikleri zamanı ayırmamız gerektiğini düşünüyorum.( No more Pc, no more telephone, no more e-mail, just be relax and make your daydream what you want:)))


Neyse gelelim bahsetmek istediğim konuya..Şu sıralar pek gündemde olan yeni Elif Şafağın kitabı...


Aslında Elif Şafağa karşı ayrı bir sempatim var yazdığı kitapların çoğunu okumam dolayısı ile yazılarını da severim. Fakat açıkçası Firarperest'ten sonra hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Şahsi fikrimce bir kitap tanıtımı iyidir hoştur ama bu kadar reklam kokması da çok sinir bozucudur. Bu kitaba karşı tamamen önyargılıyım!!Eminim kurgusu güzel ve duygularını okuyucuya iyi aktarmıştır..Ama bence bir kitabın reklamını en güzel okuyucu yapar kanısındayım! Bu kitap da Firarperest gibi ticaret amaçlı olduğunu düşündürüyor..Elif Şafağın ilk kitabını okurken yarattığı ilk izlenimleriyle bugünkü izlenimlerimin ne yazıkki aynı olduğunu söyleyemeyeceğim..Karşılaştırma yapmak gerekirse Zülfü Livaneli de çok başarılı ve iyi bir yazar ve son çıkan kitabı Serenad çok ses getirmesine rağmen bu kadar reklamı yapılmadı. Onun reklamını okuyucular gayet güzel yaptılar!Yorumu size bırakıyorum:)
PS: Bu kitabı da elbette okuyacağım çünkü en azından kitap hakkında fikir sahibi olabilmek için..Ama kendim elimle gidip bu kitabı almayacağım!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...